Inburgeringsexamen Nederland (A1 – A2)

Super snel A2 + ONA pakket in Amsterdamstart in de avond in november 2019. U krijgt les op 2 avonden in de week in een sprankelend leercentrum. De gemotiveerde en gekwalificeerde docent geeft u les in een kleine persoonlijie sertting waar u zich zelf snel op uw gemak zult voelen. Verder krijgt u voledige ondersteuning bij al uw vragen die spelen omtrent de inburgering. 

 

A2, ONA en Werk in een pakket!

Serieus op weg naar het inburgeringsdiploma A2 ! Vanaf juni 2019 starten we met ons intensief TaalophetWerk programma in Amsterdam. In dit programma wordt u binnen 160 lessen voorbereid naar het A2 niveau als voorbereiding op het vervolgtraject A2-B1. Ook bereidt u het ONA-Portfolio samen met de gecetificeerde docent. Dit programma is speciaal voor mensen die ( willen gaan) werken in een vakgebied. Dit kan zijn de HORECA, bouw of detailhandel. We zoeken ook een serieuze stageplaats voor u waarbij u praktijktraining krijgt. Voor dit programma dient u goed leerbaar te zijn. App ons voor meer informatie op 06-278 777 47 of bel 088- 87 87 87 8.                                                                                                                 

September 2019, start Amsterdam Centrum

 

 

 

 Niveau A1-A2

De cursist begrijpt eenvoudig  geschreven en gesproken Nederlands zoals gebruikt in de samenleving en kan hierin communiceren.

Op niveau A2 kunt u het inburgeringsexamen maken. U kunt uzelf redden in de samenleving met de taal. Met dit diploma kunt u het Nederlands Staatsburgerschap (paspoort) aanvragen!

Cursus
In vijf maanden tijd krijgt u tweemaal per week les in kleine groepen. Onze gecertificeerde en ervaren NT2-taaltrainers zijn erin gespecialiseerd om de kandidaten zich snel op hun gemak te laten voelen. Ook om het beste bij de cursisten naar boven te halen. Dit komt ook door onze maximale groepsgrootte van maximaal 10 cursisten. Dus geen fabrieken bij ons, maar persoonlijk maatwerk zodat er snel resultaat geboekt kan worden. Bij deze cursussen worden er 50 intensieve lessen gegeven.Cursusdata A0-A2

Startdatum: april 2019 start Almere-Buiten.

 

 

 


Avondcursus A0-A2 :
Start  september 2018

Locatie
Recht Boomssloot 52, 1011 EC, Amsterdam Centrum

Aanmelden